KgB po sidabru blizgančiom žvaigždėm

sausio 15th, 2011

01:19 aš niekad Tavęs nemylėsiu taip kaip jį  m….

o tada klykimas :DD o tada jau pzdc pati nebsupratau ką čia reišia.. o dievaži.

ai man ir neįdomu net ;DD beje. labas rytas. katik pabudau >.<

___

ar žinai ką reiškia plaukti per pienių pievą ant nugaros ir žiūrėti kaip paukščiai danguje Tau šoka, nesidrovėdami rodo savo plastiškus kūnus.. ne. tai įmanoma. tai ne tik gražūs žodžiai. tai tikrai įmanoma. nes aš tuo patikėjau šiąnakt. aš tikrai patikėjau, kad galima būti tuo kuo nori būti. kad galima daryti tai ką nori daryti. kad reikia nebijoti siekti savo tikslo..

vieną kartą, seniai, ar ne? kas Tau yra seniai. man seniai būna kuomet po penkių sekundžių kai išsiskiriam kas nors paklausia -ar matei ją seniai? aš atsakau, kad labai labai seniai jau. o žinai kodėl? nes kai ilgiesi, laikas slenka nežmoniškai lėtai. taigi, tikrai manau, jog seniai.. įvyko tai kas ir turėjo atsitikti. tai neišvengiama. neišvengiama gyventi be draugo. be meilės.tikros ir pačios nuoširdžiausios meilės. ilgai ilgai lauktos. bet pagaliau gautos meilės! angele mano, kai Tu toli.

tai vat. seniai seniai. bet ir ačiū dievui, kad jau seniai seniai turiu Tave.

ilgus rudus plaukus. kaštono rudumo akis. švelnius antakius, jų linijos tobulos. skruostukus, kuriuos pamačius, bet kuriam atsiranda džiugesys. ir nepakartojamą šypseną. kas kart vis tokią pat šiltą ir nuostabiai nepaprastą. o diev. Tavo šypsena lyg tekantis upelis. unikaliausias žemės objektas. vienintelis toks. vienintelė tokia. o kaklas, pirštai, liemuo, pečiai, blauzdos ir viskas viskas iš ko Tu esi sudėta.. Tobula.

ir aš turiu tobulybę. ir mirsiu. bet jos nepaleisiu.

Comments are closed.


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos