kai pranašauja -4

lapkričio 8th, 2011

Sėdi žmogelis namuose ir džiaugies, kad turi dar kur sėdėt šiltai. Džiaugies ir dėl to, kad judi į priekį. Savo mintimis, darbais, poelgiais. Tačiau vis pakirba klausimas, o gal vis dėlto ne čia tas kelias?.. bet kuo toliau tuo man rečiau kyla šis klausimas, todėl manau judu tinkama linkme. Keliauju į sąstingį.. ramybę.. kas dien vis smarkiau pajuntu, jog žiema skverbiasi į mane. Šalčiu, spalvomis, nuotaikomis, vaizdais, kvapais.. Viskas kyla iš giliai… Iš prisiminimų. Bet, kad ir kaip jie virpintų mano širdelę, kad ir kaip nuoširdžiai kyla šypsena iš pat giliausiai, aš supratau, aš nenoriu gyvent prisiminimais.. Aš noriu čia ir dabar. Aš noriu tuos jausmus jaust čia, dabar, iškart. Noriu vėl įsimylėt. Tada viskas būna taip stipru.. Kiekvienas veiksmas, kiekvienas jausmas, 10 000 kart stipriau veikia, nei paprastai.. Padėk man įsimylėt, aš Tau padėsiu pajaust žiemą, ir ne tik Rolling Ston’ais. Man įdomu, kas Tau sukėlė žiemos įspūdį.. kodėl būtent dabar, ir kas pastūmėjo labiausiai..
Grįžtu prie savęs. Nagrinėju save, gilinuos į save. Kodėl… Tikriausiai noriu būt gera kitiems. Altruizmas? Nemanau.. Tikėjimasis padėkos? Ne man šitai.. Ištikrųjų tiesiog noriu, kad kiti gerai jaustųsi prie manęs. Tada aš būnu laimingiausia. Koks savanaudiškumas.. bet taip jau surėdyta gamtos. Uždaras ratas.
Pastebiu, kaip mane vis labiau jaudina rytai… Nebe naktys kaip seniau. Rytai. Kada nors būtinai išliesiu viską lape.. Tačiau šį kart turiu paminėti vieną naktį. Tai buvo užvakar.. Mane iki pat dabar lanko tas jausmas ir vaizdas prieš akis.. Viskas vyko gal kelias sekundes, tik tol kol galvoje užsifiksavo tas įvykis, ir dar kelias, kol visą kūną apglėbė  jausmas užplūdęs taip maloniai.. Mintimis dingau tame rūke kurį regėjau priešais.. Gal ne tik mintimis.. Rodos ištirpau..Pasiklydau ir nenorėjau rast kelio atgal.. Buvo taip tiršta, taip sodru.. Nesimatė nė metro prieš akis. Visa žemė buvo apglėbta miglos skara.. taip kruopščiai sumegzta, nė tarpelio  nebuvo.. stebuklinga.
Nuotrupos, suprantamos tikriausiai tik man..: Popierinis rudas vokas. Šviesos per langą ant sienos. Laiptinė. Arbata… Visa tai prisiminimai..Ir laikaus įsikibus į juos, nors pati to nenoriu, ir žinau, man tai ištiesų naudos jokios neduoda, nes noriu kažko tikro ir realaus, tačiau nerandu.. Tikrai yra. Bet ne aplink..
Taigi.. žemuogės jau nušalo, lauke pranašaujama -4, o man daros ramiau ir ramiau..   žiema tikrai jau visai šalia :}

blood bank

3 Responses to “kai pranašauja -4”

  1. Profilio nuotrauka (aprile) aprile sako:

    Buvo gražu, gera ir malonu skaityti…

  2. Profilio nuotrauka (Brigit) Brigit sako:

    ou :) prad=iuginai mane :)

  3. Johnf743 sako:

    I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays.. aeekdacdcgkb

Šio įrašo komentarų RSS srautas.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos