blue finger power III

balandžio 1st, 2011

Per miegus girdžiu tylų barbenimą į duris, tyliai muistydamas susikeikiu :
-eikit visi po velnių, šiandien šeštadienis..
Ant galvos užsimetu pagalvę ir užsikloju su kaldra. Lyg aprimo… nors kur tau!
Asmuo stovintis už durų pastebėjo esant durų skambutį ir pradėjo skambinti juo. neįkyriai. porą kart. kol Simas neiškentęs šoko iš lovos ir tik su vienais apatiniais nužingsniavęs prie durų jas atidarė. tada jis labai smarkiai to pasigailėjo.. Akimirksniu visas išraudo ir veido mimika persimainė į lyg visą žemę pardavusio valstiečio išraišką. Šitaip jis prastovėjo gal keturias sekundes. tada staigiu rankos mostu uždarė duris. atsirėmė nugara į duris ir tyliai sušnabždėjo:
-ką Ji čia dabar daro…
Mergina už durų jam atidarius  mielai šypsojosi ir laukė kol jis ją pakvies į vidų, tačiau visiškai nebuvo pasiruošusi šiai situacijai. Nežinojo ką daryti, jai kątik prieš nosį užtrenkė duris!
Labai apsunko rankos ir šypsena dingo labai staigiai.. Pastovėjusi dar gal pusę minutės už durų, lyg kažko laukdama, lyg bandydama kažką suvokti, Ji nusprendė eiti iš čia. eiti savais keliais ir pamiršti šio ryto incidentą. Buvo nulipusi pirmuosius 13 laiptelių ir akimirkai sustojo ant laiptų aikštelės pasižiūrėti žemyn, „o kas būtų jei išmesčiau centą?“.
Tačiau tą akimirką prasivėrė buto durys. Pro plyšį pasirodė juodų, pusilgių plaukų veltinys, nes iš po nakties jis dar nesišukavo, po to pasirodė jo nosis, ji labai miela, nes šiek tiek smailėja, tada ji pamatė jo barzdą, šiek tiek apšepusią juodais dygiais šereliais, ir tada įvyko tai, ko ji  laukė šitiek laiko.. Jis pakėlė į ją akis. Savo sodriai sodriai rudas akis, pati akis buvo lyg sniegas balta, o vyzdys toks rudas.. Rainelė buvo lyg angliukas.. Agnietė nėra mačiusi gražesnių akių nei Jo. Žvilgsnio lydima pasirodė ir jo šypsena.. Tą akimirką jį tvirčiau įsikibo į laiptų turėklą. jai pasidarė silpna ir kojos rodės visai nebeišlaikys.
-Užeik, užkaisiu arbatos.. – ir jis dar kartą šiam rytui suteikė tikro džiaugsmo toną, jis dar kartą nusišypsojo..
Mergina įkvėpė giliau, nes jai buvo pritrūkę kvapo ir jau norėjo pajudėt iš vietos kai įvyko tai, ko nebuvo galima tikėtis net baisiausiam košmare..

Comments are closed.


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos