aš ledinis ledinis pingvinas

sausio 17th, 2011

taigi taigi taigi. šnd bus viskas dienoraščio forma. nenoriu nieko galvot. noriu tik užsirašyt kas šnd nutiko, kad paskaičius galėčiau vėl nusišypsot, bo jei pamiršiu, tai bus gaila gaila :DD
Sooooo..:
rytas. mirtis 😀 pradėjau savo miau miau misiją :DD uu 😀
paskui ten mokykloj nusnaudžiau 😀 nieko blatno :Dir štai, prasidėjo ledinio ledinio pingvino nuotykiai :DD po dviejų pamokų, tai dar ankstus rytas, o aš jau keliauju į galinę ir wroom wroom i kultūrkę. miau ! sėdžiu, sėdžiu, jau nesveikai šalta 😀 ir taip bir bir. parašo Miglins. miau miau!! ana įlipo Rimi stotelėj. miau. nium, atsidūrėm kultūrkėj. fitimiti ir pan., nu apart to kaip Miglė prisipažino visai mano adresų knygelei kad aš juos myliu 😀 fu. baisu. nors man patiko. kai kurie buvo verti. jo. dar ir kaip.  bet nieko blatno.. atvaidinom ir laisvi vėl.

aš ledinis ledinis pingvinas miau. čiuožiu į daržą. ooooo. visą kelią skrandis vartės. taip nenorėjau :DD net buvo minčių nukrist ir susilaužyt ką nors, kad nereiktų eit :DD bet jėtau, kokia kvaila buvau, kad taip nenorėjau ten eit..

štai. mes jau ir kopūstų sriubos kvapo prisigėrusiam kolidoriui kuris veda link tų saulučiukų. oj, pirmą kart tai jau toli gražu aš jų saulučiukais nevadinau :DDD ****** :DD
jaja. biški pakimarinom kokias 15 min. bet tai pasimirksėjom ten su jais, nu jie dar mygojo, mes biški pažadinom 😀 nuu, tai vat. ir per tas 15 min, aš jau supratau, kad pradedu įsimylėt. jo. Benas. jo toks vardas. 78cm ūgio, gal 32kg, tamsus ir lygios odos, kas be ko, gero sudėjimo. supratau, kad jis mano, kai tik nubudęs, jis iškart pakėlė savo kaldrą ir pažiūrėjo kaip laikosi jo draugužis. miau :DDD tai vat 😀 smagu. toks kuklutis ir pan 😀 bet greit pamečiau jį iš akių.reikėjo aprenkt tuos kitus. man patinka Ivona. ji labai labai miela. taigi. netyčia pritūpiau prie jo, kojnės sunkiai sekėsi mautis :DD žinoma, padėjau B) o tada ir įvyko tai kas ir buvo lemta 😀 mes įsimylėjom 😀 ką bedaryčiau, jis žiūrėjo man į akis ir šypsojosi 😀 kai prisiartinau jį sukamšyt jis mane apkabino :DD nu krc 😀 NESVEIKAI. tokie mano nuotykiai. Erika vienai mergaitei tampė. taip. tampė. klykiau tai oooooj kaip ana papasakojo 😀 tai vat 😀 smagu. ir net eit nesinorėjo iš ten. nors pradžioj galvojau, kuo greičiau maut iš ten. va.

einu miegot. miau

mua

Comments are closed.


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos