vakarienė

gegužės 10th, 2011

PIRMIAUSIA.
Kornelija Pikevičiūte, žinau, kad Tu vienintelė čia beužklysti, todėl sakau, kad esu Tavęs pasiilgus. labai. bet čia šeip priminimas. kad žinotum, jog ką bedarau, vistiek esi pas munys.
ANTRIAUSIA.
esu pasiilgus Impuortinio baisutėliausiškai, tikriausiai todėl pasidariau šnd piknikėlį po vakarėjančia saule, po lėktuvų ruožais išmaišytu dangum. po vėjo maloniai kutenamom šakom.
ant pievutės išsinešiau morkavą. atsinešiau knygą ir žurnalą. atėjo Borisas prigulė, pradėjau glostyt tai atlapnojo Zara ir sumyndė Borę :DD tas visas susinervinęs išėjo perikūrą padaryt po mašina ;D bet paskui grįžo :>
susukau Kornei video >.<
nu bet va, po tuo žaviu, jau tikrai galima sakyt vasaros dangum aš bišk svajuojau, bišk galvuojau, bišk miegojau ir biški biški šypsojau, kad nieks nepamatytų.
ranka braukiau per žolę. vakar ji taip kvepėjo! o skaniausias Mėlynių Pyragiau, kaip ji kvepėjo!
po to skaičiau, ir vėl atėjo Borisas. įjungė savo siurbliuką ir aš išjungiau muziką..
kai jis murkė, aš galvojau, kaip Tu dabar miegi.. o ką sapnuoji..? :)
66 valandos.. pameni kaip kažkada sakei: ..96, po to 69 tada 24, paskui 9, 3 ir jau matau kaip bėgi į mane, o tada vyksta tai, kas būn labai nesveikai. tada sekundė ir aš apkabinu Tave..
vakaras. einu susirast marškinius..

 

užpatentuota Borės pozavimo poza ^^

ne, jis čia visai ne mielai susirangęs. jis atlieka švaros misiją (sun) 😀

atsigulė "kitaip" nei visada >.<

 

12 Responses to “vakarienė”

  1. Profilio nuotrauka (amigo) amigo sako:

    mmm…bet čia tik repeticija. Tikrasis piknikiėlis bus, kai vėjas puodelį suksis kartu su skraidančiom vyšnia-bananas garų dulkėm, o žolė dar labiau kvepės, nes visą dieną ją kažkas pjaus.Ir bevarde poza skaičiuosim tas linijas ir pamiršim dėl raudonos saulės.
    Liko 39.

  2. Profilio nuotrauka (Brigit) Brigit sako:

    oooomniomniomniom.. vyšnia-bananas on da morkavs ir kvepianti kvepianti žolė. man jau centrifūga skranduky sukas >..< guruguru.
    Liko 30.

  3. Draugas sako:

    „atėjo Borisas prigulė, pradėjau glostyt tai atlapnojo Zara ir sumyndė Borę“ šitas užtaškė nesveikai :DDD o tu linksmai gyvni, kiek matau iš įrašų 😛

  4. Draugas sako:

    ai ką čia ir pripasakosi, gyvenimo cirke sėdžiu 😀

  5. Draugas sako:

    tai sms parašyk 😀

Šio įrašo komentarų RSS srautas.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos