Sonia Važiuoja Į Palangą T:V.D.

balandžio 20th, 2011

arba
Palanga atvažiuoja pas Jus!
Palangą galite pasidaryti namuose!!
Receptas paprastas:

1 žingsnis:
Vonios kambaryje ant grindų priberkite smėlio. Iš viršaus gausiai pabarstykite cigarečių nuorūkų. Atsigulkite.

2žingsnis:
Įsirašykite miesto traukinių stoties triukšmą, o įrašą visu garsu paleiskite vonioje. Kad būtų tikroviškiau, pasikvieskite kaimyną, kuris garsiai rėktų: „Karšti čeburekai, šaltas alus!“.

3žingsnis:
Užsidėkite maudymosi kelnaites. Už jų, prisipilkite smėlio. negailint. Ant sienos pasikabinkite lakatą su pusnuogėmis moterimis, ir vogčiomis į jį žiūrėkite.

4žingsnis:
Prileiskite į vonią vandens. Gausiai jame prisisiokite, o tuomet jame šokinėkite, džiaukitės, taškykitės ir krykštaukite.

5žingsnis:
Orkaitėje pakaitinkite keptuvę. Atsineškite ją į vonią, mindžiokite basomis, ir įsivaizduokite, kad tai karštas pajūrio smėlis.

6žingsnis:
Pasikvieskite į vonią kuo daugiau draugų, (dar geriau) nepažįstamų žmonių iš gatvės. Bandykite visi sugulti ant grindų. į vieną kvadratinį metrą, bent 2 žmonės!

7žingsnis:
Basanavičiaus gatvė jūsų namuose. Susinešate keturis magnetofonus, per visus visu garsu paleidžiate skirtingas „Pūko“ kasetes ir geriate. Kai jau niekas nebepastovi ant kojų, einate į vonią pasitikti saulėtekio. Galima pasisioti arba privemti vonioje.

:) laimingos vasaros kurorte draugai :>

 

Comments are closed.


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos